Ukrainian English German Polish

З такою гарною новиною повернулася збірна команда кмітливих та веселих із Первомайського коледжу та політехнічного інституту «PowerUnitedCompany(PUC)» з традиційного конкурсу кавеенників, що проходив 26 квітня на базі головного університету.

Потрібно сказати, що це уже сімнадцятий розіграш кубку НУК, і в цьому році він дістався нашій збірній, яку очолив кавеенник зі стажем, він же студент інституту, Владислав Лукін. Йому вдалося за доволі короткий термін підібрати команду талановитих гравців – а це Юрій Леусов, Богдан Онуфрієнко, Михайло Грінник, Володимир Носко, Ігор Пилявський, Артем Середа, Максим Писаревський та Владислав Мартинюк.

«Сміх – справа серйозна» – саме таку тему було запропоновано командам. Всього в грі взяли участь п’ять команд – це збірна Херсонського філіалу, машинобудівного та гуманітарного інститутів , а також екологічного факультету.

Із усіх команд – збірна «Політеху» виявилася найкращою, і напевне, через те, що саме в наших закладах ця гра має давні традиції. Всі члени журі відзначили політехівців як професійну команду, тож PUC заявив про себе на повний голос.

Окрім усього, наша команда була єдиною, яка мала серйозну групу підтримки.

Привітати з перемогою команду прибув народний депутат України Вадим Підберезняк, який, до речі, постійно цікавиться життям первомайських політехівців.

Команда дякує усім, хто підтримав їх під час гри, а також адміністрації за надану можливість поїхати на змагання.

Перехідний кубок тепер зберігатиметься у студентства до наступного року.

Відділ по роботі з молоддю та міжнародних програм