Ukrainian English German Polish

28 березня 2018 року відбувся Х Студентський науково-практичний форум "Сучасні технології: досягнення та перспективи", який був організований викладачами та співробітниками кафедри ФЗТД. На початку заходу декан Інженерно-економічного факультету к.е.н., доцент  Жувагіна І.О. привітала усіх  учасників та гостей, згадала про найбільші досягнення наших студентів у науковому житті країни. До присутніх звернувся завідувач кафедри ФЗТД к.х.н., доцент Тарасов І.В., який побажав успіхів  молодим дослідникам. У форумі "Сучасні технології: досягнення та перспективи» активно прийняли участь 27 студентів. Були представили змістовні та цікаві доповіді, які підготували викладачі кафедр ФЗТД, "Економіки та організації виробництва", ТЕ та ТМ, «Двигуни внутрішнього згоряння» та «Інформаційно-технологічного» відділення. Молоді дослідники представили свої роботи з різноманітних галузей технології. Вони представили на форумі теми, які їм цікаві  як майбутнім фахівцям – і це перший крок у науку. Багато хто з них планує продовжувати свою роботу у лабораторіях інституту.

Відмінністю цього форуму стала поява нових напрямків студентських доповідей: це і  квантовий комп’ютер, і штучний інтелект, і доповнена реальність тощо. Особливо виділилися студенти «Інформаційно-технологічного» відділення, які поділилися своїми досягненнями, що стали результатами їх хобі.


Також традиційно розглядалися питання енергозбереження та технології машинобудування.

Директор ПФ НУК, доцент, к.т.н. Доценко С

.М. підбив підсумки Х Студентського науково-практичного форуму «Сучасні технології: досягнення та перспективи» та нагородив доповідачів грамотами і сертифікатами на додаткові бали з начальних дисциплін.

Тематика, яка була представлена на форумі: