Ukrainian English German Polish

Традиційне свято айтішніків в цьому навчальному році пройшло не за традицією в лютому. Сталося це в останній тиждень березня і причиною тому – «карантинні» справи.

Втім, це аж ніяк не завадило провести його креативно та з розмахом. Окрім усього, цьогорічне свято вирізнялося від попередніх ювілейною датою.

15 років тому на теренах навчального закладу з’явилося відділення обслуговування комп’ютерних систем, першим його очільником був Іван Олексійович Григурко, а зараз енергійний та неспокійний Олег Калашніков.

За цей час більше тисячі студентів пройшли через навчальний процес відділення та стали справжніми фахівцями.

Ювілей відзначати розпочали з понеділка святковим радіоефіром, в якому взяли участь ведучі фахівці відділення – Ірина Островська, Денис Бойко, Олег Калашніков та першокурсники Валерія Попова й Євген Качан. Взявся за непросту роботу ведучого третьокурсник Ніка Мурджикнелі.

На одній із перерв того ж дня пройшов айті-арт-моб, організований третьокурсниками 312 –ОКС групи, в рамках якого пройшов інформативний квест, організаторами якого стали Олександр Демченко та Сергій Теслюк. За результатами гри переможцями стали випускники відділення – четвертокурсники 411-ОКС групи. Гарні результати показали команди із 211, 212 та 311 груп.









Цього ж дня пройшов захід «Кращий за фахом», де змагалися лише студенти-четвертокурсники. Тут кращим було визнано Дмитра Стерната.

Протягом тижня олімпіади з математики, інформатики й хімії.

Уже наступного дня на компютерників очікувало свято «Містер-ОКС», де змагалися кращі із кращих. Та журі визнало першим другокурсника Станіслава Чернегу. Всі інші учасники посіли місця у певних номінаціях.









В середині тижня першокурсники 112 та 111 груп, очолювані своїми кураторами Наталією Варецькою та Вікторією Коцюбинською провели брейн-ринг, де студенти  продемонстрували свої знання та творчі здібності.

В цей же день все відділення стало свідками красивого заходу «Міс-ОКС», де обирали кращу із кращих. В цьому році пальма першості дісталася студентці четвертого курсу Анні Ніколаєвій.












Вінцем усього тижня став заключний концерт усіх студентів відділення, де зібралися не лише винуватці свята, а й батьки, яким за сумлінне виховання своїх дітей були вручені подяки.


Загалом, концертна програма ще раз продемонструвала наскільки творчі та талановиті студенти й викладачі працюють й навчаються на цьому відділенні. Це був феєрверк емоцій, радості та великої естетичної насолоди.


Хочеться висловити слова щирої подяки усім, хто брав участь як у підготовці, так і у проведенні всього тижня, а це, в першу чергу зав відділенням Олегу В’ячеславовичу Калашнікову, головам циклових комісій Ірині Олександрівні Островській та Наталії Андріївні Варецькій, усім кураторам груп та секретарю відділення, яка взяла на себе левову долю питань, Анні Тарасовій.

Відділ по роботі з молоддю та міжнародних програм