Ukrainian English German Polish

 22 квітня в урочищі Панський ліс біля села Грушівка Первомайським клубом туристів «Романтик» проведена  відкрита  особисто-командна першість міста та району зі спортивного орієнтування на дистанції «Заданий напрямок». Всього заявилися на старт 17 команд з міста і району та команда «Олімп» з Южноукраїнська. Романова Балка привезла три склади, а з Лисої Гори були команди школярів і вчителів. Були також окремі учасники в особистому заліку. Але не всі вийшли стартувати, а тільки 120 чоловік. Для багатьох це було вперше, точна і красива кольорова карта, незнайомі умовні знаки і символи легенд контрольних пунктів.

В змаганнях взяли участь Глущенко Сергій (37-ТЕ), Білоус Ярослав (37-ТЕ), Замарайкін Олексій (37-ТЕ), Будна Тетяна (32-ЕП), Згама Ірина (27-ТЕ), Форостяний Владислав (27-ТЕ), Анастасенко Дмитро (27-ТЕ), Ніколенко Каріна (171-ЕП), Процик Катерина (171-ЕП), Меланіч Станіслав (131-ВД). . . .


Учасники, які посіли призові місця в своїх вікових категоріях, були нагороджені грамотами.
Зокрема,  Зеленський Олександр (241-АТ) - зайняв перше місце на дистанції М-21, Семирюк Іван (241-АТ) - зайняв перше місце на дистанції М-17, Корнейченко Олександр (241-АТ) - зайняв друге місце на дистанції М-17, Крівцов Андрій (241-АТ) - зайняв третє місце на дистанції М-17, Білоус Ярослав (37-ТЕ) - зайняв третє місце на дистанції М-21.

Ми дуже вдячні всім переможцям та учасникам змагання, особисто тим, хто вперше взяв участь в цьому. Це було не легко, але зібравшись новачки змогли подолати всі перешкоди які зустрічалися на шляху. Сподіваємося на те, що всім учасникам дуже сподобалося і вони в майбутньому будуть приймати в цьому участь.

Наступний захід клуб туристів «Романтик» проведе 12-13 травня в урочищі Дубова Балка. Це буде зліт туристів Первомайщини, присвячений Дню Перемоги над нацизмом в Другій світовій війні.