Ukrainian English German Polish

15 травня  в рамках тижня  економічної науки була проведена ділова гра - бізнес-квест «Планування власного бізнесу» для студентів економічних спеціальностей.

 Метою проведення заходу було ознайомити учасників із основами бізнес-планування та сформувати мотивацію на відкриття підприємств малого і середнього бізнесу.

 Організаторами бізнес-квесту виступили викладачі кафедри «Економіки та організації виробництва» ПФ НУК імені адмірала Макарова Н.Б. Мігай та І.А. Хмарська. В змаганні брали участь три команди «Кульбабки»,  «Ділові люди» та «Нон-Стоп».

Гра складалася із трьох етапів. Перший етап «Утворення команди», під час якого команди мали обрати назву, девіз та представити себе. Другий етап «Робота команд із завданнями квесту» - проходження трьох станцій та виконання завдань по створенню бізнес-проекту. Третій етап – «Бізнес-презентація» - передбачав представлення створених на протязі гри бізнес-планів.

За ходом гри слідкувало компетентне журі - у складі Л.О. Гришиної, І.О. Жувагіної та Л.М. Філіпішиної, яке виступило у ролі потенційних інвесторів, відзначило, що всі команди креативно підійшли до виконання поставлених завдань та обрало найбільш вдалу бізнес-ідею. Переможцем стала команда «Кульбабки» із бізнес-проектом відкриття квест-кімнати у нашому місті.

Глядачі також мали змогу прийняти активну участь, складаючи кросворди із запропонованих економічних термінів, розгадуючи ребуси на економічну тематику та заробити додаткові бали для тієї команди, бізнес-ідея якої виявилася, на їх думку, найбільш вдалою.

Важливо і те, що й організатори, й учасники отримали масу позитивних емоцій не тільки від проведення, але й від теплої, дружньої атмосфери, що панувала під час заходу.