Ukrainian English German Polish

У Первомайській політехніці уперше випускалися магістри інженерної механіки та економіки. З цієї нагоди у місцевій філії НУКу ім. ад. Макарова пройшли урочистості. На свято завітав  і ректор університету Євген Іванович Трушляков, якого за доброю традицією зустрічали запашним короваєм.

У святково прибраній залі філії людно. Тут випускають магістрів та бакалаврів. Уперше за всю історію існування політехніки це відбувається урочисто – при академічних мантіях та під звуки гаудеамусу. Директор Первомайської філії Сергій Доценко не без задоволення констатує, що із ста осіб, які поступили на магістратуру, 93 особи дійшли до фінішу. Всього цього дня випускалося більше двохсот випускників. Всім урочисто вручали дипломи  ректор Євген Трушляков, проректор Олег Дубинський, директор Сергій Доценко, декан Ірина Жувагіна та завідуючі кафедрами Лариса Гришина, до речі, якій було вручено документ про звання професора, Вікторія Нестеренко та Віктор Ошовський.  На сцену один за одним виходять інженери, теплоенергетики, економісти та бухгалтери. Тепер вони дипломовані спеціалісти. Радіють, що мають можливість обирати собі гідні робочі місця.

Не без гордості про випускників філії говорить і ректор університету Євген Трушляков. Він задоволений результатами та гостинністю первомайців. Каже, що у філії завжди випуски проходять на високому рівні. Тож, дякує організаторам та адміністрації.  Дійство пройшло на одному диханні за одну годину. Вручення документів, концертні номери та фінальний феєрверк.Лютневі спеціалісти з дипломами в руках та з посмішкою на обличчі покидали святкову залу, дякуючи за гарний захід.

Відділ по роботі з молоддю та міжнародних програм