Ukrainian English German Polish

     20 лютого в Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова відбувся День відкритих дверей. Захід проходив у форматі онлайн. Більше 250 чоловік могли взяти участь, почути інформацію та поставити питання.  Серед присутніх були  викладачі та студенти ПФ НУК інженерно-економічного факультету.
       Гості Дня відкритих дверей познайомилися з ректором університету та побували на екскурсії навчальним закладом. Крім того, кожний факультет підготував відео-презентації про свої спеціальності та умови вступу. У фіналі зустрічі на учасників чекав приємний сюрприз – розіграш брендованих подарунків від НУК.
    Формат онлайн, за висловом, організаторів, став доволі вдалою формою роботи. Відповідальний секретар приймальної комісії Валерій Комишник зазаначив:


«Для абітурієнтів це дуже зручно, їм навіть не потрібно було виходити з дому. До того ж, до нас долучилися учасники з інших міст, які за інших умов, можливо, не змогли б потрапити до нас на День відкритих дверей. Звичайно, недолік в тому, що учні не змогли відчути академічний дух, який панує в стінах НУК. Але нам вдалося донести усю необхідну інформацію та надати вичерпні відповіді на всі запитання».


    Зустріч з майбутніми студентами, зазначають організатори, пройшла максимально плідно та інформативно. І, безперечно, усі учасники заходу стали на крок ближче до свого успішного майбутнього.