Ukrainian English German Polish

Організатор: доцент кафедри соціальних та загальнотехнічних дисциплін ПННІ НУК імені адмірала Макарова к. і. н. Букіна Тетяна Вікторівна

 

Студенти Первомайського навчально – наукового інституту Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова беруть участь в науковій роботі.

Цього разу обговорювали опубліковане дослідження авторів Литвиненко Алли та Букіної Тетяни в науковому журналі «Політикус» (Вип. 1, 2022 р., с.109-114) «Незламність української нації – уроки для світу» .

Використання досвіду та досягнень власного народу є неоціненним для самого народу, в тому числі в організації та забезпеченні патріотичного виховання українців.

Щодо побудови в Україні нового  демократичного суспільства, нащадки славного героїчного етносу нашої незламної нації, повинні знати, що без пам’яті про героїчне історичне минуле, вшанування подвигів предків не було б сучасних героїв-патріотів, які готові віддати життя за єдність нашої України, цілісність її кордонів та вмотивовані на героїчні подвиги.

Міцний зв’язок поколінь свідчить про нашу силу, непереможність, незламність і велике щасливе майбутнє України.

Подальше ґрунтовне дослідження і висвітлення незламності української нації може стати уроками для світу, а їх аналіз й оцінка мають стати надійним та ефективним дороговказом сучасним державам і запорукою від втрати своєї самобутності.