Ukrainian English German Polish

 Первомайський політехнічний інститут та Первомайський коледж Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова гостинно відчинили свої двері для вступників 2015 р.

         Традиційно до такої зустрічі готуються увесь педагогічний та студентський колективи. Ми з радістю готові показати свою насичену роботу: звіти про проведені за поточний рік наукові конференції, круглі столи, насичені виховні заходи, спортивні змагання, творчі та пісенні конкурси тощо.

         З вітальним словом до вступників звернувся директор інституту к. т. н., доцент Доценко С.М., який наголосив на тому, що наш навчальний заклад державний, має десятилітні традиції. Спеціальності коледжу та інституту успішно пройшли акредитацію та ліцензування. Особливу увагу звернув на достатню матеріальну базу навчальних закладів та належне забезпечення відповідними кадрами. Колектив творчий, ініціативний і готовий працювати в нових умовах реформування вищої освіти.

         До відома вступників були доведені особливості вступної кампанії 2015 р. Ознайомлено з роботою підготовчих курсів. Завідувачі відділень та кафедр провели екскурсії, вступники мали можливість поспілкуватись з фахівцями.

         Ласкаво запрошуємо з 10 липня 2015 р.