Ukrainian English German Polish

Фахівці Первомайського об’єднаного управління Пенсійного фонду України продовжують активно проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед студентської та учнівської молоді. Така робота насамперед спрямована на формування соціальної свідомості серед молодого покоління та підвищення позитивного іміджу Пенсійного фонду України. З цією метою 22 листопада в управлінні було проведено день відкритих дверей для студентів-випускників Первомайського політехнічного інституту НУК ім. адмірала Макарова.

Зі словами привітання до гостей звернулася начальник управління Валентина Любченко. Вона закликала молодь бути соціально обізнаними та активними і вже сьогодні починати дбати про свою соціальну захищеність та пенсійне забезпечення. 

Фахівці сектору персоналу і організаційно-інформаційної роботи та відділу обслуговування громадян підготували для студентів лекційний матеріал з наступних питань:

- основні напрямки діяльності Пенсійного фонду України; 

- прийом громадян за принципом «єдиного вікна»;

- переваги легальної зайнятості;

- веб-портал – сучасна електронна послуга Пенсійного фонду України;

- умови вступу на державну службу. 

Після лекційного матеріалу учасники заходу мали можливість побачити безпосередньо як ведеться прийом громадян та здійснюється обробка документації.

 


{adselite}