Ukrainian English German Polish

 Студенти ППІ НУК і. ад. Макарова, зокрема лідери студентського парламенту, під керівництвом відділу по роботі з молоддю та міжнародних програм днями взяли участь у черговому сесійному засіданні депутатів Первомайської міської ради.

{adselite}

Вони виступили з ініціативою створення молодіжного центру на загальноміському рівні. На думку молоді, сьогодні в місті має з’явитися центр, який би став платформою для усього студентства міста. Зокрема, президент студентського парламенту Артур Колісніченко зазначив, що центр, в першу чергу, буде опікуватися  питаннями об’єднання усієї молоді, напрацюванням певних проектів – творчих, наукових , питаннями від першого робочого місця до питань дозвілля.

Молодь бачить роботу центру в різних напрямках. Це й відділ працевлаштування, і консультативний пункт з психологічною допомогою, це і клуби з різними напрямками, в тому числі й міжнародним, це і тренінги, семінари, фестивалі, конкурси й елементи дозвілля. Словом, всі ідеї спрямовані на те, щоб молодь залишалася в Первомайську й в майбутньому формувала би місцеву молодіжну політику.

Окрім усього студенти нашого закладу поділилися з депутатами й своїми науковими розробками.

 Також молоді люди налаштовані написати власну молодіжну програму та розробити положення про молодіжний центр.

 

Відділ по роботі з молоддю та міжнародних програм